Airport Taxibus Vervoer Breda - Schiphol Airport

Voor al uw taxivervoer van en naar ieder vliegveld in Nederland en België

Airport Taxi

Taxibus vervoer Breda Schiphol

Wil je comfortabel en stressvrij van Breda naar Schiphol Airport reizen? Kies dan voor de professionele diensten van Taxi Breda 2 Go. Met onze betrouwbare luchthavenvervoer service zorgen ze voor een probleemloze reiservaring.

Het boeken van een taxi bij Taxi Breda 2 Go is eenvoudig en snel. Je kunt online of telefonisch een reservering maken en ze zijn 24/7 beschikbaar om je van dienst te zijn. De ervaren chauffeurs kennen de route van Breda naar Schiphol Airport op hun duimpje en zorgen voor een vlotte en veilige rit.

Bij Taxi Breda 2 Go beschikken we over een modern wagenpark met diverse voertuigen om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu alleen reist, met een groep of met veel bagage, ze hebben de juiste taxi voor jou. Onze voertuigen zijn goed onderhouden en voorzien van moderne faciliteiten, zoals airconditioning en comfortabele zitplaatsen, om je reis zo aangenaam mogelijk te maken.

De tarieven van Taxi Breda 2 Go zijn transparant en competitief. Je ontvangt vooraf een duidelijke offerte, zodat je precies weet wat je kunt verwachten qua kosten. Er zijn geen verborgen kosten of verrassingen achteraf. Bovendien accepteren ze verschillende betalingsmethoden, zoals contant, pin en creditcard, voor je gemak.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Taxi Breda 2 Go. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid, beschikken over de juiste vergunningen en verzekeringen, en rijden volgens de geldende verkeersregels. De voertuigen worden regelmatig gecontroleerd op veiligheid en comfort, zodat je met een gerust hart kunt reizen.

Klanttevredenheid is voor Taxi Breda 2 Go van groot belang. We streven ernaar om aan al je wensen en eisen te voldoen en een uitstekende service te bieden. De vriendelijke en professionele chauffeurs zorgen ervoor dat je reis van Breda naar Schiphol Airport soepel en zorgeloos verloopt, zodat je zonder stress aan je reis kunt beginnen.

Kortom, als je op zoek bent naar betrouwbaar, comfortabel en professioneel luchthavenvervoer van Breda naar Schiphol Airport, dan is Taxi Breda 2 Go de ideale keuze.

Luchthaven taxibus Breda - Schiphol

Snel en Veilig op je bestemming

Image

Awesome Image

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een hoogwaardige service

Taxi Breda 2 Go verzorgt luchthavenvervoer van en naar alle luchthavens in Nederland en België


Direct een Taxi nodig ?

Daarom kiest men Taxi Breda 2 Go

24/7 inzetbaar

Op ieder tijdstip inzetbaar. Of het nu dag is of midden in de nacht, Taxi Breda 2 GO staat voor u klaar. Wij rijden met onze taxi’s in en rondom Breda 24 per dag en 7 dagen per week.

Voordelige Tarieven

Bij Taxi Breda 2 GO betaalt u nooit teveel. Wij hanteren scherpe en voordelige prijzen voor iedere afstand. Onze chauffeurs weten in de stad beter als geen ander de weg te vinden en rijden dus nooit onnodige kilometers.

Betrouwbaar

Wanneer u bij ons een taxi bestelt, kunt u er altijd vanuit gaan dat u op ons kunt rekenen! Zo komen onze chauffeurs altijd op tijd en kunt u dus met een gerust hart een taxirit plannen voor bijvoorbeeld een doorreis of een belangrijke afspraak.

Onze Tarieven

Reguliere taxi tarief

 • Starttarief :
  €3,36
 • Kilometertarief:
  €2,47
 • Tijdtarief:
  €0,41

Taxibus tarief

 • Starttarief :
  €6,83
 • Kilometertarief:
  €3,11
 • Tijdtarief:
  €0,47

Voor onze diensten betaalt u nooit teveel. Wij hanteren scherpe en voordelige prijzen voor iedere afstand. U kunt na afloop van uw rit in al onze taxi’s pinnen, contant betalen en daarnaast accepteren wij ook alle soorten creditcards.

Taxitarieven luchthavenvervoer Breda – Airport

Hieronder vindt u een overzicht van de geschatte taxitarieven van Breda naar verschillende vliegvelden in de Benelux:

Bestemming vliegveldAfstand (km)Tarief (in euro’s)
Amsterdam Schiphol (AMS), Nederland109 km€180
Brussels Airport (BRU), België101 km€165
Brussels South Charleroi Airport (CRL), België136 km€220
Eindhoven Airport (EIN), Nederland50 km€70
Frankfurt International Airport (FRA), Duitsland365 km€570
Koln Bonn Airport (CGN), Duitsland210 km€320
Lille Airport (LIL), Frankrijk145 km€235
Luxembourg Airport (LUX), Luxemburg265 km€420
Maastricht Aachen Airport (MST), Nederland113 km€185
Rotterdam The Hague Airport (RTM), Nederland60 km€80
Weeze Airport (NRN), Duitsland95 km€150
Zaventem Brussels Airport (BRU), België101 km€165