Taxivervoer Breda

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele taxi service in Breda? Dan bent u bij Taxi Breda 2 Go aan het juiste adres! Wij bieden u de beste service en comfort tijdens uw rit, zodat u zorgeloos van A naar B kunt reizen.

Met Taxi Breda 2 Go kunt u gemakkelijk en snel een taxi bestellen. Onze chauffeurs zijn professioneel en ervaren, zodat u zich veilig en comfortabel voelt tijdens uw rit. Bovendien bieden wij lage tarieven voor onze diensten, zodat u voordelig van de ene naar de andere locatie kunt reizen.

Boek nu uw taxi bij Taxi Breda 2 Go en geniet van een comfortabele en zorgeloze rit. Wij kijken er naar uit om u te vervoeren!

Daarom kiest men Taxi Breda 2 Go

24/7 inzetbaar

Op ieder tijdstip inzetbaar. Of het nu dag is of midden in de nacht, Taxi Breda 2 GO staat voor u klaar. Wij rijden met onze taxi’s in en rondom Breda 24 per dag en 7 dagen per week.

Voordelige Tarieven

Bij Taxi Breda 2 GO betaalt u nooit teveel. Wij hanteren scherpe en voordelige prijzen voor iedere afstand. Onze chauffeurs weten in de stad beter als geen ander de weg te vinden en rijden dus nooit onnodige kilometers.

Betrouwbaar

Wanneer u bij ons een taxi bestelt, kunt u er altijd vanuit gaan dat u op ons kunt rekenen! Zo komen onze chauffeurs altijd op tijd en kunt u dus met een gerust hart een taxirit plannen voor bijvoorbeeld een doorreis of een belangrijke afspraak.

Onze Tarieven

Reguliere taxi tarief

 • Starttarief :
  €3,36
 • Kilometertarief:
  €2,47
 • Tijdtarief:
  €0,41

Taxibus tarief

 • Starttarief :
  €6,83
 • Kilometertarief:
  €3,11
 • Tijdtarief:
  €0,47

Voor onze diensten betaalt u nooit teveel. Wij hanteren scherpe en voordelige prijzen voor iedere afstand. U kunt na afloop van uw rit in al onze taxi’s pinnen, contant betalen en daarnaast accepteren wij ook alle soorten creditcards.