Taxi Breda 24/7

Taxi Breda 2 Go is een gerenommeerd taxibedrijf in Breda dat 24/7 beschikbaar is om haar klanten van dienst te zijn. Dit betekent dat je op elk moment van de dag of nacht een taxi kunt reserveren, zodat je snel en veilig op je bestemming aankomt.

De chauffeurs van Taxi Breda 2 Go zijn goed opgeleid en beschikken over ruime ervaring in het rijden van taxi’s. Ze kennen de stad en de omgeving op hun duimpje en zorgen ervoor dat je snel en efficiënt op je bestemming aankomt. Bovendien zijn de chauffeurs klantvriendelijk en behulpzaam, zodat je je op je gemak voelt tijdens de rit.

Het wagenpark van Taxi Breda 2 Go is modern en goed onderhouden, zodat je altijd in een comfortabele en veilige taxi reist. Het bedrijf biedt verschillende soorten taxi’s aan, zoals standaard taxi’s, zakelijke taxi’s en luxe taxi’s. Hierdoor kun je het vervoer afstemmen op jouw persoonlijke wensen en behoeften.

De tarieven van Taxi Breda 2 Go zijn helder en transparant, en er zijn geen verborgen kosten. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Je kunt de tarieven eenvoudig berekenen via de website van het bedrijf.

Een ander voordeel van Taxi Breda 2 Go is de mogelijkheid om online een taxi te reserveren. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld een afspraak hebt gepland en verzekerd wilt zijn van vervoer op het gewenste tijdstip. Daarnaast kun je ook op elk moment telefonisch een taxi reserveren of een offerte aanvragen.

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Taxi Breda 2 Go. Het bedrijf doet er alles aan om haar klanten tevreden te stellen en te houden. Zo biedt het bedrijf een uitstekende klantenservice en is er altijd iemand beschikbaar om je te helpen bij vragen of opmerkingen.

Al met al is Taxi Breda 2 Go een betrouwbare en klantvriendelijke taxi service die 24/7 beschikbaar is in Breda en omgeving. Met ervaren chauffeurs, modern en goed onderhouden taxi’s en heldere tarieven ben je verzekerd van een veilige en comfortabele rit.

Daarom kiest men Taxi Breda 2 Go

24/7 inzetbaar

Op ieder tijdstip inzetbaar. Of het nu dag is of midden in de nacht, Taxi Breda 2 GO staat voor u klaar. Wij rijden met onze taxi’s in en rondom Breda 24 per dag en 7 dagen per week.

Voordelige Tarieven

Bij Taxi Breda 2 GO betaalt u nooit teveel. Wij hanteren scherpe en voordelige prijzen voor iedere afstand. Onze chauffeurs weten in de stad beter als geen ander de weg te vinden en rijden dus nooit onnodige kilometers.

Betrouwbaar

Wanneer u bij ons een taxi bestelt, kunt u er altijd vanuit gaan dat u op ons kunt rekenen! Zo komen onze chauffeurs altijd op tijd en kunt u dus met een gerust hart een taxirit plannen voor bijvoorbeeld een doorreis of een belangrijke afspraak.

Onze Tarieven

Reguliere taxi tarief

 • Starttarief :
  €3,36
 • Kilometertarief:
  €2,47
 • Tijdtarief:
  €0,41

Taxibus tarief

 • Starttarief :
  €6,83
 • Kilometertarief:
  €3,11
 • Tijdtarief:
  €0,47

Voor onze diensten betaalt u nooit teveel. Wij hanteren scherpe en voordelige prijzen voor iedere afstand. U kunt na afloop van uw rit in al onze taxi’s pinnen, contant betalen en daarnaast accepteren wij ook alle soorten creditcards.

Kosten taxi tarieven Breda – bestemming Noord-Brabant

Hieronder vindt u een overzicht van de geschatte taxitarieven van Breda naar verschillende steden in Noord-Brabant:

Bestemming stad in Noord-BrabantAfstand (km)Tarief (in euro’s)
Bergen op Zoom35 km€55
Best45 km€65
Boxtel30 km€50
Cuijk90 km€110
Den Bosch35 km€50
Dongen10 km€25
Drunen40 km€60
Eersel50 km€70
Eindhoven50 km€70
Etten-Leur15 km€30
Geldrop65 km€85
Gemert70 km€90
Gilze-Rijen20 km€40
Grave75 km€95
Helmond60 km€80
Oosterhout15 km€30
Oss50 km€70
Roosendaal30 km€50
Schijndel45 km€65
Sint-Michielsgestel35 km€50
Sint-Oedenrode45 km€65
Son en Breugel55 km€75
Tilburg20 km€40
Uden70 km€90
Valkenswaard55 km€75
Veghel60 km€80
Veldhoven50 km€70
Waalwijk25 km€45
Zevenbergen20 km€35

Houd er rekening mee dat deze tarieven  kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de tijd van de dag en eventuele toeslagen. Het is altijd belangrijk om actuele tarieven bij Taxi Breda 2 Go telefonisch te bevestigen.