Taxi Alphen

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar taxibedrijf in Alphen, kun je vertrouwen op de uitstekende service van ons taxibedrijf in Alphen. Al meer dan tachtig jaar zijn wij een bekend begrip op het gebied van personenvervoer. We streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen door klantvriendelijkheid en kwaliteit voorop te stellen. Bij Ons bedrijf staat één doel centraal: een tevreden klant, of u nu vanuit Alphen vertrekt of er naartoe reist.

Naast Alphen hebben we ook ruime ervaring in de omgeving, waaronder Dongen, Terheijden, Drimmelen en Dongen. Onze missie is om ervoor te zorgen dat onze klanten zorgeloos onderweg zijn en tijdig op hun bestemming arriveren, omdat ontspannen reizen voor ons prioriteit heeft.

Als gerenommeerd taxibedrijf in Alphen en omgeving bieden wij kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Onze goed opgeleide chauffeurs rijden met goed onderhouden taxi’s en taxibusjes. Hierdoor kunnen wij diverse soorten vervoer aanbieden, waaronder groepsvervoer, luchthavenvervoer, rolstoelvervoer, zorgvervoer, leerlingenvervoer, particulier vervoer en zakelijk vervoer. 

Neem gerust contact met ons op om uw rit te reserveren. De taxidiensten in Alphen staat voor u klaar als het taxibedrijf voor Alphen en omgeving.

Daarom kiest men Taxi Breda 2 Go

24/7 inzetbaar

Op ieder tijdstip inzetbaar. Of het nu dag is of midden in de nacht, Taxi Breda 2 GO staat voor u klaar. Wij rijden met onze taxi’s in en rondom Breda 24 per dag en 7 dagen per week.

Voordelige Tarieven

Bij Taxi Breda 2 GO betaalt u nooit teveel. Wij hanteren scherpe en voordelige prijzen voor iedere afstand. Onze chauffeurs weten in de stad beter als geen ander de weg te vinden en rijden dus nooit onnodige kilometers.

Betrouwbaar

Wanneer u bij ons een taxi bestelt, kunt u er altijd vanuit gaan dat u op ons kunt rekenen! Zo komen onze chauffeurs altijd op tijd en kunt u dus met een gerust hart een taxirit plannen voor bijvoorbeeld een doorreis of een belangrijke afspraak.

Onze Tarieven

Reguliere taxi tarief

 • Starttarief :
  €3,36
 • Kilometertarief:
  €2,47
 • Tijdtarief:
  €0,41

Taxibus tarief

 • Starttarief :
  €6,83
 • Kilometertarief:
  €3,11
 • Tijdtarief:
  €0,47

Voor onze diensten betaalt u nooit teveel. Wij hanteren scherpe en voordelige prijzen voor iedere afstand. U kunt na afloop van uw rit in al onze taxi’s pinnen, contant betalen en daarnaast accepteren wij ook alle soorten creditcards.